Macskaszem klasszikus ásvány karkötő

6 990 Ft

Törlés

Klasszikus ásvány karkötő Macskaszem ásványokból készült nemesacél-távtartóval díszítve. A golyósor egyszer éri körbe a csuklót.

Részletek

Golyók mérete

Körülbelül 0,8cm

Egyéb elem

316L nemesacél

Felhasznált ásvány

Felfűző zsinór

Átlátszó, nyúlékony szilikon

Csomagolás

Újrahasznosított műanyag párnázott ajándékdoboz, Papír ajándéktáska

Ásvány

A Macskaszemnek élénk vörösesbarna színe van, a csiszolat felületén egy vándorló fénysáv figyelhető meg, mintha egy macska pupillájába pillantanánk bele.

Vélt gyógyhatásai: A macskaszem jól alkalmazható a szem problémáinak kezelésében, fokozza a sötétben való tájékozódást is. Védelmező kő, segít könnyebben kezelni félelmeinket és megszünteti a szorongást. Oldja a bennünk keletkező blokkokat és negatív energiákat, önbizalmat, erőt, derűt, és szerencsét kölcsönöz viselőjének. Erősíti a szívet, a légutakat és az agyi funkciókat, méregtelenítő hatásának köszönhetően, amit a májra gyakorol, képes egyensúlyba hozni a szervezetet valamint oldja az artériák meszesedését is.

Szállítás

A szállítási időt a különböző európai országokba alább találod. A szállítási időt a megrendelést követő munkanaptól számítjuk.

Magyarország
– GLS futár (2-3 munkanap): Ingyenes kiszállítás

Austria, Czech Republic, Croatia, Romania, Slovakia, Slovenia
– GLS courier (2-4 Working Days)

Belgium, Bulgaria, Netherlands, Poland, Luxembourg, Germany
– GLS courier (3-5 Working Days)

Denmark, France, Italy, Ireland, United Kingdom (UK)
– GLS courier (5-7 Working Days)

Finland, Latvia, Lithuania, Portugal, Spain, Sweden, Estonia
– GLS courier (7-9 Working Days)

Visszaküldés

Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a megrendelt termékkel és vissza szeretnéd küldeni, töltsd ki a letölthető Visszaküldési űrlapot. Majd a kitöltött űrlappal és az eredeti számlával együtt juttasd vissza hozzánk az árut. Minden terméket nem használt állapotban és eredeti tartozékaival kell visszaküldeni. Ne feled, hogy a visszaküldési költséget nem áll módunkban visszatéríteni.

Jó, ha tudod

Az ásványgolyók felületén előfordulhatnak kisebb furcsaságok, amik nem sérülések vagy hibák, hanem a természetes ásványok jellegéből adódó, valamint a keletkezésük során kialakuló apróbb lyukak, zárványok, mélyedések, elszíneződések, foltok. A honlapon megjelenített képek csak tájékoztató jellegűek. A folyamatos raktárkészlet változás miatt a kiszállított termék a honlapon megjelenítetttől színében kissé, mintázatában pedig egészen biztosan eltérő lesz. Minden karkötőnk küllemét a természet ujjlenyomatai hozták létre és nem pedig a gépsorok.

Cikkszám: 8888 Kategóriák: , Címke:

Leírás