Zoizit-rubin klasszikus ásvány karkötő

6 990 Ft

Törlés

Klasszikus ásvány karkötő Zoizit-rubin ásványokból készült nemesacél-távtartóval díszítve. A golyósor egyszer éri körbe a csuklót.

Részletek

Golyók mérete

Körülbelül 0,8cm

Egyéb elem

316L nemesacél

Felhasznált ásvány

Felfűző zsinór

Átlátszó, nyúlékony szilikon

Csomagolás

Újrahasznosított műanyag párnázott ajándékdoboz, Papír ajándéktáska

Ásvány

A Zoizit rubin egy különleges és látványos színhatással rendelkező ásvány. A zöld színű zoizitkőzetben élénkpiros rubin jelenik meg, valamint elvétve fekete mákszerű amfibolit. Ötvözi a rubin és a zoizit gyógyhatásait.

Vélt gyógyhatásai: A feltételnélküli szeretet, a derűs szív köve, gyógyítja a szívproblémákat és a lelki sérüléseket. Erős sejtregeneráló hatású, segíti a gyors felépülést súlyos betegségekből, stresszből, komoly műtétek utáni lábadozásból. Szexuális problémák esetén is javallják, fokozza a termékenységet, a potenciát, gyógyítja a herék és a petefészek betegségeit. Méregteleníti a szöveteket, csökkenti a gyulladást, erősíti az immunrendszert, semlegesíti a túlsavasodást, jótékonyan hat a tüdőre, hasnyálmirigyre, lépre egyaránt.

Szállítás

A szállítási időt a különböző európai országokba alább találod. A szállítási időt a megrendelést követő munkanaptól számítjuk.

Magyarország
– GLS futár (2-3 munkanap): Ingyenes kiszállítás

Austria, Czech Republic, Croatia, Romania, Slovakia, Slovenia
– GLS courier (2-4 Working Days)

Belgium, Bulgaria, Netherlands, Poland, Luxembourg, Germany
– GLS courier (3-5 Working Days)

Denmark, France, Italy, Ireland, United Kingdom (UK)
– GLS courier (5-7 Working Days)

Finland, Latvia, Lithuania, Portugal, Spain, Sweden, Estonia
– GLS courier (7-9 Working Days)

Visszaküldés

Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a megrendelt termékkel és vissza szeretnéd küldeni, töltsd ki a letölthető Visszaküldési űrlapot. Majd a kitöltött űrlappal és az eredeti számlával együtt juttasd vissza hozzánk az árut. Minden terméket nem használt állapotban és eredeti tartozékaival kell visszaküldeni. Ne feled, hogy a visszaküldési költséget nem áll módunkban visszatéríteni.

Jó, ha tudod

Az ásványgolyók felületén előfordulhatnak kisebb furcsaságok, amik nem sérülések vagy hibák, hanem a természetes ásványok jellegéből adódó, valamint a keletkezésük során kialakuló apróbb lyukak, zárványok, mélyedések, elszíneződések, foltok. A honlapon megjelenített képek csak tájékoztató jellegűek. A folyamatos raktárkészlet változás miatt a kiszállított termék a honlapon megjelenítetttől színében kissé, mintázatában pedig egészen biztosan eltérő lesz. Minden karkötőnk küllemét a természet ujjlenyomatai hozták létre és nem pedig a gépsorok.

Cikkszám: 9065 Kategóriák: , Címke:

Leírás